Over ons

Over ons

Van Rooij Logistiek/Verhuizingen

Van Rooij Logistiek/Verhuizingen verzorgt al sinds 2011 verhuizingen voor particulieren. Daarnaast kunnen ook bedrijven bij ons terecht. Elke woning of kantoor is anders, daarom nemen we geen opdrachten aan voordat we bij u langs zijn geweest, geheel kosteloos en vrijblijvend!

Wij beschikken over alle middelen om uw verhuizing goed te laten verlopen, compleet met liftservice, verhuiswagen(s), gratis verhuisdozen, montageservice, inpakservice en klusservice. Door samenwerking met andere verhuisbedrijven zijn wij altijd in staat om voor u een voordelig, en goed georganiseerde verhuizing met ervaren verhuizers geheel naar uw wens aan te bieden!

Wat maakt onze particuliere verhuizing uniek?

Als verhuisbedrijf staan wij bekend om de scherpe prijzen die we voor een particuliere verhuizing hanteren. Van verborgen kosten is geen sprake. Wij verzorgen de totale verplaatsing van uw inboedel. Dit betreft eveneens het inpakken en de demontage van uw goederen. Hierbij krijgt u zelfs gratis verhuisdozen.

Bij ons betaalt u geen voorrijkosten. En de eerste 60 km zijn geheel vrij. Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, bieden wij u gratis een voorbespreking van de verhuizing aan. Nadien kunt u binnen 24 uur een offerte verwachten. Wij ontzorgen u niet alleen, maar wij staan ook voor een snelle en kwalitatieve service!